Welkom op de site van Flower Fashion

Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in de bijzondere wereld van bloemen en planten.
Niet alleen met onze eigen bloemenwinkels, maar ook met een eigen kwekerij in rotsplanten.
Het begon allemaal met een kwekerij in Balkbrug. Al snel kwam daar een verkooppunt bij voor onze bloemen en planten en vervolgens werden er door ons diverse workshops verzorgd. Creativiteit, kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.
Op dit moment hebben wij drie bloemenwinkels in Ommen, Zuidwolde (Dr) en Balkbrug. De hoofdvestiging van Flower Fashion is gevestigd in Balkbrug, hier hebben wij onze eigen rotsplanten kwekerij, bloembinderij en inkooppunt van de veiling Plantion. Vanuit de hoofdvestiging worden onze bloemenwinkels in Ommen, Zuidwolde (Dr) en Balkbrug bevoorraad met dagverse bloemen van de veiling. In elke winkel wordt door onze vakbekwaamde medewerkers alle boeketten en arrangementen klaar gemaakt voor de verkoop in de winkel.

Behalve voor onze bloemenwinkels maken wij ook boeketten en bloemwerk voor de aankleding van zalen en beurzen. Vraag gerust naar meer informatie hierover bij ons in de winkel.

Het gebruik van natuurlijke materialen staat bij ons voorop en alleen door het geven van de beste zorg aan onze producten kunnen wij een kwalitatief hoogwaardig product leveren.

Flower Fashion is de specialist voor Ommen en Balkbrug als het gaat om exclusief rouwwerk. 

Doordat wij uw wensen geheel met u doornemen, kunnen wij uw rouwbloemen ( rouwwerk ook wel grafwerk of begrafenisbloemen of  rouwarrangementen genoemd) een stukje persoonlijkheid geven en een bloemwerk creëren wat bij u en uw dierbaren past.

Via onze webwinkel kunt u gemakkelijk online en buiten de winkeltijden een boeket bestellen of laten bezorgen. Wilt u vandaag nog bloemen laten bezorgen op een adres ergens in Nederland? Bestel dan vóór 12:00 uur (maandag t/m zaterdag). Neem telefonisch contact met ons op als u een spoedbestelling heeft of specifieke wensen omtrent rouwbloemwerk, bruidsboeketten of leveringen in het buitenland.

Wij hanteren aangepaste bezorgtarieven voor de volgende regio’s: Balkbrug e.o., Ommen e.o., Zuidwolde e.o.
De bezorgkosten passen zich automatisch aan op basis van de postcode tijdens het afrekenen!

De rest van Nederland: € 7,95

Zelf afhalen? Vul dan bij “Verzenden naar een ander adres” tijdens het afrekenen in de postcode het woord “afhalen” in! De verzendkosten zullen dan veranderen naar nul.

Scroll naar top